Dit weekeinde slechts drie wedstrijden in Thialf. Zaterdagmiddag om half vijf krijgt UNIS Flyers 4 dat de tweede plaats inneemt op de ranglijst van de vierde divisie poule B bezoek van koploper GIJS Seahawks uit Groningen dat de eerste plaats inneemt met slecht drie punten voorsprong op Flyers. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.
Spannend wordt het ook voor de spelers die promoveerden van de IJshockeysCool naar het UNIS Flyers U8 team. Zij spelen zondag om half een hun eerste wedstrijden tegen de teams van Amsterdam en Enschede.
Om half zes diezelfde dag ontvangt Frisian Flashguns het team van Vikings Leeuwarden. Om 8 uur speelt Frisian Bombers tegen het team van HIJS Hokij The Old Flames.
Het vlaggenschip van de jeugd, UNIS Flyers Toekomstteam, dat de laatste weken goed op dreef is zal het zaterdagavond in Kardinge ongetwijfeld moeilijk krijgen tegen het team van GIJS Groningen dat bovenaan de ranglijst staat en tot nu toe in zestien wedstrijden geen punt liet liggen.
UNIS Flyers U14 speelt zaterdagmiddag uit in Den Bosch. Flyers moet die wedstrijd winnen om de tweede plaats vast in handen te houden.
Ugly Faces, koploper in de tweede divisie poule B, gaat zondag op bezoek in Leeuwarden bij het team van Warriors Leeuwarden. Frisian Bears tenslotte speelt een uitwedstrijd tegen Enschede.