Doelvrouw Fabienne Gooijer van het toekomstteam van de Flyers gaat dit seizoen in Canada aan de slag.
Fabienne is op haar vierde met ijshockey begonnen bij de Flyers. Toen ze acht was besloot ze te gaan keepen en sindsdien heeft ze in in meerdere U teams de goal verdedigd. Op haar dertiende is ze deel gaan uitmaken van het Nederlands Dames team. De afgelopen twee seizoenen kwam ze uit in de eerste divisie met het toekomstteam van Flyers
Fabienne stapt op 29 augustus in het vliegtuig en dan gaat haar droom werkelijkheid worden, ze gaat spelen bij een Canadees damesteam.
Komend seizoen maakt zij deel uit van de Kimberley Nitro Xpress. Dit damesteam zal gaan deelnemen aan een competitie, toernooien gaan spelen in o.a. Toronto Detroit en Californië, en showcases gaan doen. Kortom, dit wordt een geweldige ervaring voor Fabienne. Voor diegene die haar willen volgen en in contact willen blijven kan dat via https://www.facebook.com/fabsincanada/
Wij wensen Fabienne heel veel plezier en succes in Canada!

Good luck and have fun, Fabienne!