Friesland Flyers heeft Paul Blase aangetrokken als trainer/coach van het Flyers U14 team. Bovendien zal hij als assistent-trainer van U17 actief zijn.

Paul heeft in zijn jeugd op junior A niveau gespeeld en was als senior op behoorlijk hoog niveau actief. Als trainer is hij bij verschillende hockey camps instructeur geweest met een focus op power skating en stick handling. Tevens was hij al eerder coach van een U14 team in de omgeving van Minnesota.

Paul: “Ik zie er erg naar uit om de U14/U17 teams te trainen omdat ik spelers wil helpen hun technische vaardigheden te ontwikkelen en ze ook beter en slimmer te laten spelen. Het doel voor de UNIS Flyers is om de beste ijshockey opleiding van Nederland te krijgen. Dat betekent een hoop werk, maar ik zet mijn doelen erg hoog voor zowel het eerste divisie team als ook de U14/U17 teams omdat ik weet dat we ons doel kunnen bereiken. Ik zie er dan ook erg naar uit om betrokken te worden bij de Heerenveense ijshockeyclub als trainer en als coach.

Paul arriveert op 4 oktober in Nederland en gaat dan  aan de slag. In de afgelopen periode is het jeugdbestuur en technische staf intensief met Paul in gesprek geweest en zijn we blij dat we Paul hebben kunnen aantrekken. Wij zijn ervan overtuigd dat hij als coach èn trainer een waardevolle kracht voor de Unis Flyers Jeugd & Recreatie zal zijn.