De teams van Heerenveen Flyers moeten het nog één weekeinde stellen zonder ‘thuis’ ijs. Volgende week kunnen we weer terecht in ons eigen Thialf, maar dit weekeinde staan er alleen nog maar uitwedstrijden op het programma.

UNIS Flyers Toekomstteam speelt vanavond in en tegen Nijmegen. Morgenavond speelt het U17 team de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in en tegen Amsterdam. Ook voor de Frisian Bombers staat dit weekeinde de eerste wedstrijd op het programma. Zij spelen zondagavond in de Silverdome tegen Zoetermeer Panters Storks.

UNIS Flyers U12 en U14 speelden beide al een wedstrijd. U14 mag zondagmiddag in Den Haag proberen zich voor het verlies tegen Leeuwarden te revancheren. U12 won eerder al van Leeuwarden en gaat zondagmiddag in Utrecht voor de tweede seizoensoverwinning.

Alle teams veel succes gewenst!

wedstrijdoverzicht-week-41_2016-2017