Het duurt nog een paar dagen, maar zaterdag is de ijshockeyhal van Thialf dan eindelijk weer open! De eerste ijshockeywedstrijd van dit seizoen in eigen hal wordt gespeeld door het team van UNIS Flyers U17. Zij spelen om 14:15 uur tegen het team van Zoetermeer Panters. Flyers leed vorig weekeinde in hun eerste competitiewedstrijd een nederlaag en dus zullen ze tegen Zoetermeer de punten thuis willen houden.

Daarna is het de beurt aan het toekomstteam van UNIS Flyers. Zij haalden uit de eerste drie wedstrijden vijf punten en zullen tegen hekkensluiter Red Eagles Den Bosch de drie punten thuis willen houden. Hun wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt gevolgd door de wedstrijd in de BeNe-league tussen UNIS Flyers en Amstel Tijgers Amsterdam die om 20:00 uur aanvangt.

Zondag zijn er opnieuw drie thuiswedstrijden. Flyers U12 bijt de spits af, om 12:30 uur ontmoeten zij het team van Zoetermeer Panters. Na die wedstrijd, om 14:45 uur is het de beurt aan Flyers U14 die het team van Dragons Utrecht als gast mogen begroeten.
Om half zes begint de laatste wedstrijd van het weekeinde. In de tweede divisie ontmoet het team van Frisian Flashguns het team van Enschede Lions 1.

Nog één team komt zondag in actie, maar dan in een uitwedstrijd. UNIS Flyers 4 reist naar Zoetermeer om het daar in de Silverdome op te nemen tegen het team van Zoetermeer Panters Bigfields. Ook die wedstrijd begint om half zes.

Vanaf maandag kunnen we ook weer in ons eigen Thialf trainen. Kijk voor het trainingsschema onder Info of klik hier.

wedstrijdoverzicht-week-42_2016-2017

Hieronder nog wat impressies van de ijsbereiding door ijsmeester Beert Boomsma die ook dit seizoen samen met zijn medewerkers gaat zorgen voor een perfecte ijsvloer.