Zondag ochtend 8 januari kwamen de spelers van de U8 bijeen in Leeuwarden om een toernooi te spelen tegen de U8 van Groningen en Leeuwarden.

De heren hadden er zin in en gingen voortvarend van start tegen Leeuwarden. Maar zowel de keeper van Leeuwarden als de keeper van de Flyers Alwin hadden een superdag en zorgden er voor dat het tot bijna het einde van de wedstrijd 0-0 bleef. Twee minuten voor het einde was het schot van Pieter toch echt onhoudbaar voor de Leeuwarder goalie en kon er gejuicht worden door spelers en ouders van de Flyers.
De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen Groningen. De heren van Heerenveen hadden het gevoel even iets recht te moeten zetten na de laatste wedstrijd in Groningen waar ze moesten spelen tegen een U10 keeper. Dit keer had Groningen wel een U8 keeper op het ijs en die heeft geweten dat de Flyers “wraak” wilden.
Al snel werd het 0-1 door Alec, 0-2 door Alec, 0-3 door Micha, 0-4 door Alec, 0-5 door Jens, 0-6 door Nick en de 0-7 werd ook nog net voor het einde van de wedstrijd gescoord door Nick.
De derde wedstrijd was weer tegen Leeuwarden. En was de eerste wedstrijd nog een spannende wedstrijd, de tweede wedstrijd tegen Leeuwarden eindigde uiteindelijk in 5-1.
1-0 door Alec, 2-0 Alec, 3-0 Nick, 4-0 Alec, 5-0 Nick en uiteindelijk 5-1.
De laatste wedstrijd maakte Flyers zich nog een maal op voor Groningen. Ondanks de vermoeidheid wisten de heren toch nog met 3-0 te winnen. Dit maal door doelpunten van 1-0 Alec, 2-0 Micha en 3-0 Alec.
Er is tijdens de vier wedstrijden super gespeeld door de Flyers, iedereen deed zijn best en ging er vol voor. Dit resulteerde in veel doelpunten voor en maar 1 doelpunt tegen.