Afgelopen zaterdag vertrokken maar liefst 9 kinderen van het U8 team naar Groningen om aan te treden tegen de U8 teams van Groningen en Leeuwarden.
Met drie nieuwe spelers in het team was het even zoeken, maar al snel vonden de Flyers elkaar. En kon het eerste wedstrijdje tegen Groningen winnend afgesloten worden met 0-3. De Flyers hadden er duidelijk zin in en met maar liefst 4 wissels op de bank kon ook iedereen aan voldoende rust toekomen. Gelijk hierna kwam de wedstrijd tegen Leeuwarden, ondanks hard werken lukte het net niet om de puck in het netje van Leeuwarden te schieten en werd er nipt verloren met 1-0.
Gelukkig hadden de heren hierna even rust en kon er onder het genot van een beker limonade en stukjes fruit even uitgerust worden. Dit bracht nieuwe energie.
De derde wedstrijd was weer tegen Groningen, iedereen deed flink zijn best en zo kon dit wedstrijdje ook winnend afgesloten worden met 2-0. De laatste wedstrijd tegen Leeuwarden was een spannende wedstrijd over en weer waren en kansen. Uiteindelijk was het Heerenveen die wist te scoren en was het 1-0 in het voordeel van Heerenveen na het laatste fluitsignaal.
Al met al een leuke ijshockey middag gehad in Groningen waar alle kinderen hun uiterste best deden. En de coaches de drie nieuwe spelers Bjorn, Sander en Joost prima in het team hebben weten te passen.