Het is zaterdag 18 maart en het laatste toernooi wordt gespeeld in Groningen.
De U8 Flyers hebben er zin in en met 8 spelers en een keeper gaan de heren er weer vol voor.
De eerste wedstrijd is tegen Gijs Groningen. De laatste wedstrijden hadden de Flyers tegen Groningen wat moeite om te scoren. Maar dat ging nu ineens veel makkelijker. Zowel Micha, Alec, Bjorn en Joost wisten het doel te vinden van Gijs. En na 14 minuten stond het dan ook al 4-0 voor de Flyers. De laatste minuut van de wedstrijd verslapte de aandacht en met een beetje pech belande de puck in eigen doel. Eindstand 4-1 winst voor de Flyers.


Gelijk stonden de Leeuwarder Capitals klaar om het tegen de Flyers op te nemen. Afgelopen seizoen bleek al dat deze twee ploegen gelijkwaardig zijn en er hard gewerkt moet worden om te kunnen winnen. Dit deden de Flyers dan ook en Nick wist maar liefst 2 keer het netje van de Capitals te vinden. Achterin stond de verdediging als een huis en zo was de eindstand na 15 minuten dan ook 2-0 voor de Flyers.
Na een pauze van 15 minuten stonden de spelers van Gijs Groningen al weer te wachten. Dit keer ging het iets moeilijker dan in de eerste wedstrijd. De Flyers deden hun best en met goed samenspelen wisten zowel Micha als Joost te scoren. Ook bij deze wedstrijd stond er weer een ijzersterke verdediging klaar om alle aanvallen van Gijs weg te werken. Jens, Sander, Pieter en Alwin zorgen er voor dat er geen tegen doelpunt gemaakt kon worden en de derde winst van de middag was een feit. Einduitslag 2-0 voor de Flyers.
De laatste wedstrijd, nogmaals tegen de Capitals. De Flyers willen maar 1 ding het seizoen winnend afsluiten. En dat laten ze zien, er wordt hard gestreden om de puck, Er wordt overgespeeld en goed verdedigd. Joost weet uiteindelijk 2 keer het doel te treffen. De Capitals proberen nog iets terug te doen maar het is te laat. Na 15 minuten is de einduitslag 2-1 voor de Flyers.


Viermaal winst voor de Flyers U8. Super gedaan jongens. Om de feestvreugde nog wat te vergoten kreeg iedereen een prachtige gouden medaille. En gingen alle teams met zijn allen op de foto. Een mooi einde van een super leuk ijshockey seizoen.