Het bestuur van Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen heeft zich opnieuw verzekerd van de steun van Amando en Triviant die ook komend seizoen shirtsponsor zullen zijn van de teams van UNIS Flyers jeugd en recreatie.

Amando levert een complete verzorgingslijn voor mannen. De geurlijn van Amando is verkrijgbaar in 4 actuele topgeuren. Amando heeft naast de succesvolle geuren speciaal voor de mannenhuid effectieve en innovatieve verzorgingsproducten ontwikkeld.

 

Triviant Catering uit Drachten wordt gerund door Dick en Frieda Klasema. Al meer dan 25 jaren verzorgen zij de catering voor bedrijfsfeesten, maar ook particulieren die een feestje willen geven kunnen de organisatie en verzorging daarvan door hen laten verzorgen.

Het bestuur van Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen is blij met de hernieuwde samenwerking met beide bedrijven en hoopt ook voor het komende seizoen op een vruchtbare samenwerking.