Het bestuur van Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen heeft voor komend seizoen twee nieuwe sponsoren vastgelegd.

A6.nl uit Lemmer is geen onbekende in de ijshockeywereld. In een recent verleden sponsorde het bedrijf de hoofdmacht van de Flyers en dit seizoen zal de naam van het bedrijf prominent in beeld zijn op de nieuwe shirts van de jeugd- en recreatie teams die onder de naam UNIS Flyers uitkomen in de competitie.
Bij A6.nl kunt u terecht voor topoccasions met voordelige meeneemprijzen. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats en carcleaning service.
Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf.

Heiwo Carrosseriebouw heeft zich voor volgend seizoen als bordsponsor aan de club verbonden. Het bedrijf met vestigingen in Wolvega en Maasdijk (ZH) bouwt carrosserieën van trailers, truckbakken en aanhangwagens.
Op deze website vindt u alle informatie over het bedrijf.

Het bestuur van SJIJH is blij met de steun van beide bedrijven en ziet uit naar een vruchtbare samenwerking.