Zaterdag beginnen we met twee thuiswedstrijden. Flyers U16 bijt om 13:30 uur de spits af tegen Eindhoven. Ze mogen tegen de Kemphanen proberen om de ongeslagen status te behouden.
Twee weken geleden had Flyers in de thuiswedstrijd tegen Amsterdam geen enkele moeite met de hoofdstedelingen. Via de periode standen 1-0, 5-0 en 4-0 werd een simpele 10-0 overwinning geboekt. Flyers staat na zes wedstrijden ongeslagen bovenaan in de eerste divisie. Achtervolger GIJS Groningen staat op een achterstand van twee punten, maar speelde een wedstrijd meer.

Daarna is het de beurt aan het toekomst team. Om half vijf is het team van Zoetermeer de tegenstander. Flyers won de laatste thuiswedstrijd in Thialf ruim met 5-1 van Geleen, het team dat vierde op de ranglijst staat. Vorige week stond de zware uitwedstrijd tegen koploper Groningen op het programma. Flyers stond na de tweede periode op een achterstand van 3-2 waardoor nog alles mogelijk leek, maar in de laatste periode scoorde Groningen maar liefst 5 maal.
Flyers staat op de tweede plaats van de ranglijst met een voorsprong van vijf punten op het team van Tilburg 3 dat echter een wedstrijd minder speelde. Zoetermeer staat op de voorlaatste plaats.
Winst in de wedstrijd van zaterdag is belangrijk voor het behoud van de tweede plaats.

Zondag staan er drie wedstrijden op het programma. Om 12:30 uur speelt het team van Flyers U12 tegen het team van Eindhoven. De  Brabanders voeren de ranglijst aan met een voorsprong van vier punten op Flyers, dat echter een wedstrijd minder speelde. Winst voor de Flyers is belangrijk om in de top van de ranglijst te blijven.
Flyers U12 wist in de afgelopen twee weken beide gespeelde wedstrijden te winnen. In Amsterdam werd met 0-4 gewonnen en vorige week werd het team van Tilburg dat gelijk stond op de ranglijst met 6-4 verslagen.

Daarna is het de beurt aan Flyers U14. Ook zij boekten in de afgelopen weken twee overwinningen. Tegen de nummer twee op de ranglijst, Eindhoven, werd thuis met 4-2 gewonnen. Vorige week werd ook koploper Tilburg in eigen stadion verslagen. Flyers nam in de eerste en tweede periode steeds weer een voorsprong en leidde na de tweede periode met 4-7. Tilburg scoorde in de laatste periode nog twee maal, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.
Zondag speelt Flyers tegen Zoetermeer Panters dat onder hen staat. De wedstrijd begint om 14:45 uur.

Om half zes staat de ontmoeting Frisian Flashguns tegen Outlaws Zoetermeer in de tweede divisie op het programma. Flashguns staat op de ranglijst op de vierde plaats met twee punten achterstand op Zoetermeer. Outlaws speelde echter één wedstrijd minder en winst in die wedstrijd is dus voor Flashguns van groot belang.

Ook het vijfde divisie team Slapsticks Flyers komt zondagavond thuis in actie. Tegenstander is koploper GIJS Groningen 5 dat op de eerste plaats staat. Slapsticks Flyers staat derde met drie punten achterstand op de Groningers. Ook in deze wedstrijd dus veel spanning, want winst betekent dat Slapsticks Groningen tot op één punt nadert.
De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Een latertje wordt het voor het enige Heerenveense team dat dit weekeinde uit speelt. Tweede divisie koploper Ugly Faces mag zondagavond om 21:30 uur aantreden in Amsterdam tegen Cool Mokum.

Alle teams verdienen onze steun. Bezoek daarom de wedstrijden!