Het Flyers toekomstteam beëindigde de competitie als tweede op de ranglijst. Ze verloren wel de beide laatste wedstrijden (uit naar Tilburg en Nijmegen), maar omdat de indertijd afgelaste wedstrijd Tilburg Trappers vs. Devils Nijmegen door de competitiecommissie reglementair aan Nijmegen werd toegewezen, eindigt Trappers op twee punten achterstand van Flyers.
In Tilburg leed Flyers een ruime 6-1 nederlaag en een week later leek ook in Nijmegen een grote nederlaag mogelijk, maar Flyers wist zich in de tweede periode tot 3-2 terug te knokken. Het was echter Nijmegen dat aan het langste einde trok.
Flyers speelt in de kwartfinale van de play-offs tegen het team van Smoke Eaters Geleen waarvan in de competitie twee maal werd gewonnen.
Dit weekeinde beginnen de play-offs, maar niet voor Heerenveen en Geleen. In het zuiden wordt  carnaval gevierd en dat is voor de Limburgers belangrijker dan ijshockey. Geleen wilde dan ook beslist niet spelen in het Carnavals weekeinde. De eerste wedstrijd wordt nu gespeeld op zaterdag 17 februari in Heerenveen om 16:30 uur. Een dag later staat dan de uitwedstrijd in Geleen op het programma. Een eventueel derde wedstrijd wordt op vrijdag 23 februari dan weer in Heerenveen gespeeld om 21:00 uur.

Flyers U16 is hard op weg naar de titel in de eerste divisie. Vorig weekeinde kwam het team van Enschede op bezoek in Heerenveen. Het werd geen echte wedstrijd omdat Lions drie speelster moest missen wegens de WK in Mexico. Bij Flyers ontbrak Esther de Jong om die reden.
De Enschedeeërs kwamen met slechts zes spelers en een goalie naar Heerenveen. Van een echte wedstrijd was dan ook geen sprake. Via de periodestanden 10-0, 10-0 en 7-0 werd een 27-0 overwinning geboekt.
U16 reist zondag naar Leiden om het daar tegen de hekkensluiter op te nemen.

Het U14 team heeft inmiddels een fikse achterstand op koploper Tilburg, maar met nog zes wedstrijden te gaan is uiteraard van alles mogelijk. Afgelopen weekeinde stond de topper tegen Alkmaar op het programma die eigenlijk gewonnen had moeten worden om de koploper dichter te naderen.
In de eerste periode leek winst haalbaar, Flyers nam door Dave van den Bos een 1-0 voorsprong. Halverwege de wedstrijd kwam Alcmaria Flames op 1-1. In de vierde minuut van de derde periode namen de Alkmaarders een 1-2 voorsprong, maar Parlind Berisha zorgde met een penalty-shot voor 2-2. Vier minuten voor tijd was het echter toch Alcmaria die de winst veiligstelde en daarmee op de ranglijst een voorsprong van twee punten op Flyers heeft net als Eindhoven. Beide teams hebben echter een wedstrijd meer gespeeld.
Flyers U14 komt dit weekeinde niet in actie.

Flyers U12 staat al 8 punten achter op koploper Eindhoven, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld dan de Brabanders. Dat betekent dat ze zich geen verliespartijen meer kunnen veroorloven om niet verder achterop te raken.
Tegen Zoetermeer Panters was dat geen probleem. In de eerste periode bood Panters wat tegenstand door een maal te scoren, maar Flyers nam in het eerste speldeel een 3 1 voorsprong door doelpunten van Mats Westra (2x) en Patrick Meijer.
In het tweede periode werd de tegenstand van Zoetermeer helemaal gebroken. Patrick Meijer, Ingmar Slopsema, Mats Westra, Nick van den Bos, Jesper Geertsma en Gijs Vollmann (2x) zorgden voor een 10-1 tussenstand.
In de derde periode scoorde Gijs Vollmann short-handed de elfde Friese treffer, waarna Nick van den Bos met nog drie doelpunten voor een 14-1 eindstand zorgde.
Zaterdag gaat Flyers op bezoek in Groningen. De Groningers staan één plaats hoger op de ranglijst met twee punten voorsprong.

In de tweede divisie heeft Ugly Faces nog twee overwinningen nodig om opnieuw de kampioenstitel op te eisen. De Friezen staan vijf punten voor HCA Amsterdam dat echter twee wedstrijden minder speelde. Ze spelen op 18 februari uit in Zoetermeer waarna op 4 maart de beslissende wedstrijd tegen HCA Amsterdam op het programma staat. Een wedstrijd die dus met recht een finale kan worden genoemd!
Het team van Frisian Flashguns kon het vorig weekeinde niet bolwerken in de uitwedstrijd tegen HCA Amsterdam, ze spelen zaterdag uit in Den Haag.

UNIS Flyers 4 bleef ook in de negende wedstrijd zonder puntverlies en staat onbedreigd op de eerste plaats in poule B. Plaatsgenoot Frisian Bombers was in Groningen het team van GIJS Groningen 4 de baas en heeft dus net als UNIS Flyers een goede kans om zich te plaatsen voor de play-offs.
Dit weekeinde speelt UNIS Flyers 4 uit in Amsterdam tegen Snipers, terwijl Frisian Bombers thuis het team van Hoorn ontvangt.

Voor het team van Slapsticks Flyers zijn de play-offs ver weg. Zowel tegen Leeuwarden als thuis tegen Leiden wisten ze niet te winnen. Dit weekeinde mogen ze thuis proberen de punten thuis te houden tegen het team van Hoorn.

Het vrouwenteam van UNIS Flyers doet het veel beter dan in het debuut seizoen. De Heerenveense vrouwen staan tweede achter het team van Ice Angels. Beide teams hebben 10 punten, maar de Limburgers hadden daarvoor één wedstrijd minder nodig. Zondag speelt Flyers tegen Enschede dat de vierde plaats op de ranglijst inneemt.