UNIS Flyers U16 bleef ook in de laatste thuiswedstrijd ongeslagen. Het team van Leiden bleek niet in staat het de thuisploeg moeilijk te maken, hoewel het verschil in de eerste periode beperkt bleef tot één punt. Tom Speel scoorde al in de eerste minuut op aangeven van Brent van der Wal de openingstreffer, maar enkele minuten later kwam Leiden weer op gelijke hoogte. Door een doelpunt van Niek Strating ging Flyers toch met een 2-1 voorsprong de kleedkamer in.
In de tweede periode liep Flyers door doelpunten van Lennart Vosmer, Pim van der Meulen en Tom van Houten uit naar 5-1 voordat Leiden weer iets terug kon doen. Pim van der Meulen zorgde met twee treffer voor een 7-2 tussenstand aan het einde van de tweede periode.
In de derde periode wist Flyers nog zes maal te scoren. Lennart Vosmer (2x), Pim van der Meulen (2x), Tom Speel en Niek Strating zorgden voor een 13-4 eindstand.
Halverwege de wedstrijd werd doelman Almer de Boer vervangen door backup goalie Tymo van der Duin.
Na de wedstrijd mocht Flyers uit handen van Flyers voorzitter Lenneart Scheenstra de medailles en beker in ontvangst nemen die horen bij het behaalde kampioenschap in de eerste divisie U16 junioren.
Zaterdag staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. In Eindhoven mag Flyers proberen ook deze laatste wedstrijd winnend af te sluiten tegen Eindhoven Kemphanen.

UNIS Flyers U14 reisde naar hekkensluiter Zoetermeer en pakte daar eenvoudig de winst met 2-8. Al na anderhalve minuut scoorde Parlind Berisha de eerste Friese treffer en nog voor het einde van de eerste periode werd het 0-2 door een doelpunt van Dave van den Bos.
De zelfde speler zorgde in de tweede periode ook voor 0-3 voordat Zoetermeer iets terug kon doen. Na die 1-3 zorgde Dave van den Bos met twee treffers voor een 1-5 stand waarna Zoetermeer voor de pauze nog éénmaal scoorde.
De slotperiode was helemaal voor de Flyers. Parlind Berisha, Olivier Schenkel en Dave van den Bos zorgden voor de 2-8 eindstand.
Flyers heeft nog twee uitwedstrijden voor de boeg, tegen Alkmaar en Utrecht. Tegen Alkmaar kan de derde plaats worden veiliggesteld. Verlies in die wedstrijd betekent dat Flyers op de vierde plaats eindigt.

Ook Flyers U12 reisde naar Zoetermeer om het daar op te nemen tegen Panters. 120 toeschouwers zagen Flyers in de eerste periode een voorsprong nemen door Sienna Burgman, maar verder kwamen beide teams niet in het eerste speldeel.
De tweede periode was helemaal voor Flyers. Nick van den Bos, Gijs Vollmann en Patrick Meijer scoorden elk twee maal en brachten daarmee de stand op 0-7.
In de slotperiode scoorde Gijs Vollmann nog twee maal waardoor de eindstand uitkwam op 0-9.
Zondagmiddag om 14:00 uur staat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander is dan het team van GIJS Groningen.

UNIS Flyers 4 schakelde in de halve finale het team van Key Town Tigers Leiden uit. De Leidenaren waren in poule A als tweede geëindigd, maar hadden tegen de nummer 1 van poule B geen enkele kans. Flyers was in Thialf met 12-1 te sterk.
Ze nemen het nu in de finale op tegen het team van Dordrecht Lions 2, de winnaar van poule A. Zij waren te sterk voor het team van Blue Mountain Cougars Hoorn en wonnen in de halve finale met 12-8.
Zaterdagavond wordt de finale tussen UNIS Flyers 4 en Dordrecht Lions 2 in Thialf gespeeld. De wedstrijd begint om 19:30 uur en wordt voorafgegaan door de kraker in de finale van de eerste divisie tussen GIJS Groningen en Flyers Heerenveen.