Stichting Jeugd IJshockey deed dit seizoen mee aan de dertiende jeugd sponsor actie van Poiesz Supermarkten. Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van Noord-Nederland en voelt zich daarom zeer betrokken bij de jeugd in het noorden.
Van 12 februari tot en met 8 april kregen de jeugdsportverenigingen weer de kans geld in te zamelen voor hun vereniging.
Voor de Heerenveense ijshockeyers was de actie een groot succes. Veel mensen deponeerden de jeugdsponsormunten in de in de winkel opgesteld koker voor de Heerenveense ijshockeyclub. Ook in Thialf waren tijdens de wedstrijden kokers opgesteld waarin de munten konden worden gegooid.
Online konden mensen stemmen op hun favoriete vereniging om zo nog meer munten voor hun club binnen te halen. Flyers behoorde tot de 50 meest populaire verenigingen en verdiende daarmee nog eens 500 extra munten.
Vrijdag mochten enkele jeugdige spelers een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 1195,00, een bedrag wat helemaal gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van het Heerenveense jeugdijshockey.

Vooraan links Ruben van Mook en rechts Jesper Geertsma. Achter van links naar rechts Joost de Jong, Tim de Jong, Patrick Meijer en Nick van den Bos.