Dankbaar dat hij niet meer hoeft te lijden, maar intens bedroefd om het verlies geven wij kennis van het overlijden van Jeroen Beeksma, speler van ons vierde-divisieteam Frisian Bombers.

Jeroen kwam  op jonge leeftijd bij de Flyers familie waar hij zich al snel ontwikkelde tot de grappenmaker van de kleedkamer. Hij was een technisch sterke speler met een neusje voor de goal. Samen met zijn broer Bas wisten ze menig team zoek te spelen in de aanval. Heit Hendrik stond elke wedstrijd bij de bank en mem Gerda zorgde altijd voor het hele team. Elke wedstrijd weer heerlijke sinaasappeltjes en druivensuiker. Deze verzorging hebben ze voortgezet toen Jeroen zijn laatste niet te winnen wedstrijd speelde.

Lieve Jeroen, geloof ons dat ijshockey veel leuker is met vleugels en dat er veel mooiere stadions zijn. Wij zullen hier jouw naam eren. Je houdt altijd een plekje in ons hart.

Rust zacht #2