Op 11 juli is op 83e jarige leeftijd Koos Krikke, oud voorzitter van de Feenstra Flyers overleden.
Krikke zag als ijshockey bestuurder midden jaren 70 kans om de broers Feenstra te enthousiasmeren om sponsor te worden van het ijshockey in Heerenveen.
Hij werd hierna voorzitter van deze club die tot en met het midden van de jaren 80 veel Nederlandse en Europese successen heeft behaald, met in hun midden roemruchte namen als Jack de Heer, Larry van Wieren en Jan Janssen.
In 2005 was Krikke een van de organisatoren voor een reünie van de Feenstra Flyers dat voor één maal nog op het ijs kwam tegen een selectie van andere Nederlandse ijshockeytoppers uit de jaren 70 en 80. Het evenement was net als indertijd de wedstrijden van Feenstra Flyers in een mum van tijd uitverkocht en meer dan 3000 toeschouwers woonden de wedstrijd bij.
Door zijn toewijding en leiderschap is de sport blijvend veranderd.
Koos Krikke heeft tot op het laatst interesse gehad in het ijshockey in Heerenveen.