Na een mooi vorig seizoen met een 2e plek in de competitie gaan de Unis Flyers dames weer met een bijna compleet team van start.
Zondag 14 oktober werd de eerste wedstrijd van het seizoen met een aantal debutanten bij de Unis Flyers Dames tegen Gijs Groningen Racoons gespeeld. Het werd een mooie en spannende derby van het Noorden.Het was een gelijkwaardige strijd waar de Racoons op voorsprong kwamen, maar vlak voor de zoemer kwam de 1-1 gelijkmaker van Esther de Jong (Player of the game).

In p2 van het zelfde kaliber, werd de achterstand van 1-2 weer omgezet in een 2-2 door Carmen Jongsma en een assist van Hilde Huisman.

In p3 werd de achterstand van 2-3 weer weggewerkt in een 3-3 ditmaal door Jessica de Graaf met assists Hilde Huisman en Iris van Houten. Helaas werd het harde werken niet beloond want, door twee keer powerplay van Groningen in de laatste 10 minuten werd de uiteindelijke eindstand 3-5 voor Gijs Groningen Racoons.

De volgende wedstrijd is tegenstander Tilburg in eigen huis op 10 november kom allen de dames aanmoedigen.