De teams van de Heerenveense jeugdstichting beleefden een succesvol weekeinde. Bijna alle teams wisten hun wedstrijden te winnen.
Het grootste succes kwam voor rekening van Flyers/ Capitals U16. Hun 3-6 overwinning in Amsterdam tegen Tigers betekende de vijfde overwinning in de bekercompetitie waarmee de eerste plaats in poule B van de bekercompetitie werd behaald. Het betekende plaatsing voor de landelijke bekerfinale die op zondag 25 november as. in Tilburg wordt gespeeld.
Tegenstander in die finale is het team van Red Eagles ’s-Hertogenbosch. De Brabanders wisten alle wedstrijden in poule A te winnen.
Het is de eerste maal dat een team van Flyers zich wist te plaatsen voor een bekerfinale.
De wedstrijd in Amsterdam leek na de eerste periode een gemakkelijke overwinning te worden voor Flyers. Twee doelpunten van Tim Schaasberg en een van Tristan Houben betekende een 0-3 voorsprong die vroeg in de tweede periode werd vergroot door Parlind Berisha.
Amsterdam kwam echter in het tweede speldeel nog terug tot 3-4. In het laatste speldeel trok Flyers de overwinning naar zich toe door doelpunten van Jorrit Koperdraad en Tim Schaasberg.

Na de nipte nederlaag in en tegen Groningen had Flyers toekomstteam niet meer verloren.  In wedstrijden tegen Geleen, Den Bosch en Eindhoven werd de volle winst behaald.
Afgelopen weekeinde reisden ze naar één van de concurrenten, HIJS Hokij Den Haag, dat op de ranglijst een voorsprong van vijf punten had. Belangrijk was het dus om de wedstrijd winnend af te sluiten om aansluiting te houden op de top van de ranglijst.
Flyers liet er geen twijfel over bestaan dan ze de winst mee naar huis wilden nemen, hoewel het lang duurde voor de score werd geopend. Twee minuten voor het einde van de overwinning boden twee Haagse straffen de kans voor Flyers en daar werd volop van geprofiteerd. Jeremy ten Brink scoorde de eerste treffer en een minuut later wist ook Frits Doop de tweede powerplay in een doelpunt om te zetten. 13 seconden voor tijd nam Flyers zelfs een voorsprong van drie doelpunten door een doelpunt van Kian Dreesens.
Jari Hiemstra deelde in de zevende minuut van de tweede periode de genadeslag uit door 0-4 te scoren. Den Haag deed nog wel iets terug, maar Zahir Hup zorgde voor een 1-5 tussenstand.
In de derde periode liep Flyers door doelpunten van Jari Hiemstra en Joey de Jong uit naar 1-7. Den Haag stelde daar één treffer tegenover. Flyers won uiteindelijk met 2-8 door het derde doelpunt van Jari Hiemstra.
Op de ranglijst neemt Flyers nu een vijfde plaats in met twee punten achterstand op de teams van Den Haag en Groningen die beide echter een wedstrijd meer speelden.

Ook bij U19 heeft Flyers dit seizoen samen met Leeuwarden Capitals een team ingeschreven. Ze kwamen nog niet tot een overwinning, vorige week in Dordrecht werd met 5-5 gelijk gespeeld en werd het eerste puntje veroverd. Afgelopen zondag kwam het team van Tilburg in Leeuwarden op bezoek.
In de eerste periode nam Flyers door doelpunten van Tycho Houben (2x) en Jeroen Juckers een 3-0 voorsprong die in de tweede periode door Tycho Houben en Sybren Wijnia werd uitgebreid naar 5-0.
Al vroeg in de derde periode zorgde Justin Visser voor 6-0. Vijf minuten voor tijd kon Tilburg nog iets terug doen.

Flyers U14 kon het in Utrecht niet bolwerken tegen Dragons. Al na de eerste periode leidde het thuisteam met 4-0. Het enige Flyers doelpunt werd gescoord door Luna Jongsma. In de tweede periode scoorde Utrecht nog eenmaal, de derde periode eindigde zonder doelpunten van beide teams.

Flyers U12 ontving in eigen stadion het team van Leiden Lions. De Leidenaren bleken niet opgewassen tegen hun Heerenveense leeftijdsgenoten die door doelpunten van Jesper Geertsma, Mats Westra (2x), Silvar Wierdsma en Senne van der Vlugt een 5-1 voorsprong namen.
In de tweede periode werden de dubbele cijfers al bereikt door doelpunten van Silvar Wierdsma (2x), Lasse Reinders (2x), Jesper Geertsma en Mats Westra.
In de derde periode scoorde Flyers drie maal. Niek Strijkers (2x) en Lasse Reinders zorgden voor de doelpunten. Leiden stelde hier nog twee treffers tegenover zodat een 14-3 eindstand werd bereikt.

Ook de jongste teams  van U8 en U10 kwamen in actie. Op de dag van Sint Maarten speelden zij in Thialf tegen de teams van Capitals Leeuwarden en GIJS Groningen.
U10 heeft alle 4 wedstrijden gewonnen. U8 wit won drie maal en verloor een wedstrijd. U8 blauw wist één maal te winnen, speelde één maal gelijk en verloor twee maai.

In de tweede divisie won verdedigend kampioen Ugly Faces nog maar één wedstrijd. Afgelopen weekeinde kregen de Heerenveeners een dikke nederlaag te verwerken. In en tegen Zoetermeer verloren ze via de periodestanden 5-0, 5-2 en 9-3 met maar liefst 19-5. Edwin Neef, Tommy Speel (2x), Evert Schreur en Arjan Nolles zorgden voor de Heerenveense doelpunten.
Frisian Flashguns kwam afgelopen weekeinde niet in actie.

In de vierde divisie speelden beide Heerenveense teams een thuiswedstrijd. UNIS Flyers 4 kreeg zaterdag het team van Blue Mountain Cougars IJshockey Hoorn op bezoek. In de eerste periode duurde het tot de zestiende minuut voordat de score werd geopend door Niek Klasema.
In de negende minuut van de tweede periode scoorde Dennis Boltjes voor de Flyers het tweede doelpunten, maar Hoorn kwam al binnen twee minuten terug tot 2-2. In de volgende vijf minuten liep Flyers weer uit naar 5-2 door doelpunten van Dennis Boltjes, Pascal van Olphen en Jaap Schreuder.
In de slotperiode zorgden Rob Hoekstra, Darryl Posthumus en Niek Klasema voor 8-2 waarna Hoorn nog iets terug kon doen. Niels Visser zorgde drie minuten voor tijd voor een 9-3 eindstand.
Frisian Bombers ontmoette een dag later het team van Leiden Lions. De Leidenaren namen drie minuten voor het einde van de eerste periode een 0-1 voorsprong, maar Pieter Hiemstra zorgde een minuut later voor de gelijkmaker. In de tweede periode nam Bombers door Randy van den Heuvel een 2-1 voorsprong, maar ditmaal kwam Leiden weer langszij. Erik Landman zorgde vervolgens met twee treffer voor een 4-2 voorsprong die door een treffer van Bas Beeksma werd vergroot naar een 5-2 tussenstand.
In de laatste periode kwam de Heerenveense overwinning niet meer in gevaar. Leiden scoorde nog twee maal, maar Bombers stelde daar via Frederik Goethals en Michel Menninga nog twee treffers tegenover waardoor de wedstrijd met een 7-4 eindstand werd afgesloten.
In poule B neemt Frisian Bombers nu de eerste plaats in, op de tweede plaats gevolgd door het team van UNIS Flyers 4.

In de vijfde divisie trad Slapsticks thuis aan tegen het team van Blue Mountain Cougars Hoorn. Uiteindelijk wonnen de Heerenveeners met 13-7, maar in de eerste twee periode ging de strijd gelijk op.
In de elfde minuut bracht Andre van Drogen de Heerenveeners aan de leiding, maar Hoorn kwam al snel weer langszij. In de tweede periode nam Cougars een voorsprong, ditmaal was het Anne Tijsma die twee minuten later Flyers weer op gelijke hoogte bracht. Een paar minuten later keek Flyers opnieuw tegen een achterstand aan en ditmaal was het Erwin Idzenga die de gelijkmaker scoorde. Hoorn wist echter niet van opgeven en nam opnieuw de leiding. Henk van Olphen scoorde de vierde Heerenveense treffer waardoor de stand opnieuw gelijk werd. Daarna nam Flyers een voorsprong door doelpunten van Erwin Idzenga en Joris Nogarede waardoor de tweede periode werd afgesloten met een 6-4 voorsprong.
In de laatste periode liet Flyers zich niet meer verrassen. Cougars scoorde nog drie maal, maar het thuisteam stelde daar nog zeven treffers tegenover. De doelpuntenmakers waren Klaas Meijer, Nick Meijer (2x), Erwin Idzenga (3x) en Elzo Reiber.
Slapsticks Flyers neemt nu samen met het team van Leiden Gladiators de eerste plaats in op de ranglijst van poule B.

In de vrouwencompetitie speelde Flyers Dames tegen het team van Tilburg Ladies. Het was de tweede wedstrijd voor Flyers. In de eerste periode wisten beide teams niet te scoren, maar in de tweede periode nam Tilburg een 0-3 voorsprong. Flyers rechtte de rug en in de laatste acht minuten van de tweede periode scoorden ze maar liefst vijf maal door Hilde Huisman (3x), Roos Karst en Esther de Jong.
In de derde periode scoorde Hilde Huisman haar vierde doelpunt waardoor Flyers met 6-3 de wedstrijd naar zich toe trok.