Flyers/Capitals U19 reisde zondagavond naar Den Bosch om daar te proberen tegen de hekkensluiter twee punten te bemachtigen. In de eerste twee periodes kwamen beide teams niet tot scoren, maar in het derde speldeel toonde Flyers zich toch het beste.
In de zevende minuut scoorde Justin Visser op assist van Matthyn Oost de openingstreffer in een man meer situatie na een Bossche penalty. Met nog minder dan een minuut te gaan maakte Jeremy ten Brink opnieuw gebruik van een Bossche straf. Met nog 41 seconden te gaan scoorde hij op aangeven van Sverre de Roo en Justin Visser het tweede doelpunt waardoor Flyers/Capitals nu vijf punten heeft en op de vijfde plaats van de ranglijst staat.

Flyers U14 speelde zaterdag in eigen stadion de laatste bekerwedstrijd tegen koploper Den Haag. Den Haag scoorde al snel de openingstreffer, maar verder kwamen ze in de eerste periode niet.
Nadat Sebas Bruin op aangeven van Gijs Vollmann en Nick van den Bos de gelijkmaker had gescoord liepen de gasten uit naar 1-4. Carmen Jongsma kon met hulp van Sebas Bruin en Sienna Burgman nog iets terugdoen, maar de Hagenaars scoorden nog een keer waardoor de tweede periode werd afgesloten met een 2-6 tussenstand.
In de derde periode kwam Flyers er niet meer aan te pas. Den Haag scoorde nog zes maal waardoor ze de wedstrijd met 2-12 wonnen en zich mogen opmaken voor de bekerfinale.

Ook voor Flyers U12 stond afgelopen weekeinde de laatste bekerwedstrijd op het programma. Ze reisden zaterdagmiddag naar Groningen om het daar op te nemen tegen GIJS. In de eerste periode namen ze door doelpunten van Mats Westra, Moby Kruizenga en Silvar Wierdsma een 0-3 voorsprong voordat Groningen drie minuten voor tijd iets terug kon doen.
In de tweede periode liep Flyers uit naar 1-4 toen Silvar Wierdsma scoorde op aangeven van Moby Kruizenga. Daarna kwam Groningen terug tot 2-4, maar binnen enkele minuten zorgde Niek Strijkers met twee doelpunten voor een 2-6 tussenstand. Bij zijn eerste doelpunt werd hij geassisteerd door Isabel Bruin, bij het tweede door Mats Westra.
In de vierde minuut van de derde periode was het opnieuw Mats Westra die een assist produceerde waardoor Niek Strijkers zijn derde doelpunt kon scoren.
Groningen zorgde nog voor een beetje spanning door terug te komen naar 4-7, maar in de laatste tien minuten van de wedstrijden zorgden Mats Westra (2x) en Niek Strijkers voor een 4-10 eindstand.

In de tweede divisie maakte hekkensluiter Smoke Eaters Geleen een weekend trip naar Fryslân. Afgelopen zaterdagmiddag waren ze in Thialf tegenstander van Ugly Faces Heerenveen en een dag later wachtte in de Friese ijstempel het treffen tegen Frisian Flashguns.
In beide wedstrijden konden de Limburgers geen potten breken. Zaterdag was Ugly Faces via de periodestanden 7-1, 4-1 en 7-4 met 18-6 te sterk en een dag later leed Eaters een nog grotere nederlaag. Flashguns won met 24-2 via de periodestanden 8-0, 7-1 en 9-1.
Op de ranglijst neemt Flashguns nu de vijfde plaats in op één punt gevolgd door Ugly Faces dat een wedstrijd meer speelde.

UNIS Flyers 4 verdubbelde de voorsprong op Leiden Lions door in Leiden met 1-2 te winnen. In de eerste periode brak Flyers in de dertiende minuut de score open door een doelpunt van Darryl Posthumus met assistentie van Niek Klasema.
De tweede periode bracht geen doelpunten voor beide teams, maar in de derde periode nam Flyers in de zesde minuut een voorschot op de overwinning door een treffer van Dennis Boltjes. De Leidenaren probeerden het tij nog te keren, maar ze kwamen niet verder dan een treffer.

Door de overwinning staat Flyers nu op de tweede plaats, maar in punten gelijk met koploper Frisian Bombers dat zelf niet in actie kwam.

UNIS Flyers Dames reisde zondag naar Nijmegen waar het team van VT Regio Oost de tegenstander was. Het Nijmeegse team had op de ranglijst een voorsprong van twee punten op Flyers en dus was het belangrijk de wedstrijd niet te verliezen. Flyers slaagde niet in die opzet. Na de eerste periode stond er een 2-0 voorsprong op het bord voor Oost en in de tweede periode liep het thuisteam uit naar 3-0 voordat Flyers door Mariska de Jong iets terug kon doen. Luna Jongsma leverde het assist bij dat doelpunt.
In de rest van het duel kwamen beide teams niet meer tot scoren waardoor VT Oost de wedstrijd met 3-1 naar zich toe trok. Flyers staat nu op de vierde plaats van de ranglijst.