Flyers/Capitals U16 plaatste zich in de bekerfinale als eerste in poule B en neemt het zondag in de bekerfinale op tegen het team van Den Bosch dat de eerste plaats in poule A won.

Door het succes in de bekercompetitie komen ze nu uit in de Elite divisie U16 en afgelopen zondag speelden ze in Leeuwarden de eerste thuiswedstrijd in die competitie. Tegenstander was het team van Dordrecht.
De Dordrechtenaren namen in de vijfde minuut een voorsprong, maar twee minuten later werd de stand al weer gelijk getrokken door Tristan Houben die daarbij werd geassisteerd door Brend de Jong. In de volgende minuten nam Dordrecht echter een 1-4 voorsprong waarna doelman Kevin Veenhouwer werd gewisseld voor Thijs Bloemsma. Flyers kon verdere schade in de eerste periode voorkomen
In de tweede periode kwamen ze al snel terug tot 2-4 door een doelpunt van Brend de Jong. In de negende minuut scoorde Jorrit Koperdraad 3-4 en iets meer dan een minuut later was de stand al weer gelijk door een goal van Tim Schaasberg die profiteerde van een Dordtse straf. Flyers ging door en al twee minuten later namen ze zelfs een voorsprong toen Dave van den Bos scoorde op assist van Luca Kasto en Parlind Berisha.
In de derde periode vergrootte Tim Schaasberg de voorsprong naar twee punten. Het assist bij dat doelpunt kwam van Brend de Jong. Dordrecht kwam echter terug in de wedstrijd en trok de score weer gelijk naar 6-6.
Drie minuten voor tijd pakte Flyers/Capitals echter toch de volle winst door een doelpunt van Tim Schaasberg.

Daarmee blijft Flyers in de winning mood met het oog op de bekerfinale. Deze wordt zondag om 16:00 uur in Tilburg gespeeld. Tegenstander is het team van Red Eagles ’s-Hertogenbosch.