Alle ogen zijn dit weekeinde natuurlijk gericht op het U16 combinatieteam van Flyers/Capitals dat zondagmiddag op Super Sunday in Tilburg de finale speelt voor de Nederlandse beker. In de aanloop naar de finale wist het team alle wedstrijden te winnen. De grootste overwinning was een 16-1 thuiszege op Tilburg Trappers. In vijf wedstrijden scoorde het team 51 doelpunten en kreeg slechts 9 tegen.
Tegenstander in de finale is het team van Red Eagles Den Bosch dat in poule A ongeslagen bleef. Zij scoorden in hun vijf wedstrijden 44 doelpunten en kregen net als Flyers 9 tegen.
Het wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd in Tilburg. De finale tussen Flyers en Den Bosch begint om 16:00 uur.

Het eerste divisie team van Flyers staat ook een belangrijk weekeinde te wachten. Ze komen twee maal in actie: vrijdagavond reizen ze naar Zoetermeer om het daar op te nemen tegen Panters en zondagmiddag komt koploper Dordrecht op bezoek in Heerenveen.
Zoetermeer Panters staat op de zevende plaats van de ranglijst met 11 punten uit 8 wedstrijden. Flyers heeft 2 punten meer, maar had daarvoor slechts 6 wedstrijden nodig.
Dordrecht speelde zeven wedstrijden en haalde daar 20 punten uit. Uit tegen Eindhoven wonnen ze in overtime en verloren dus tot nu toe slechts een punt.
Winst in beide wedstrijden betekent voor Flyers dat ze zich stevig in de top nestelen, verlies echter kan betekenen dat het gat met de top groter wordt.
Steun de Flyers zondagmiddag daarom in de topper tegen koploper Dordrecht. De wedstrijd begint om 17:30 uur en is gratis toegankelijk.

Natuurlijk zijn er dit weekeinde nog meer wedstrijden voor de teams van Heerenveen Flyers. Flyers U14 begint zaterdag aan de competitie in de U14 eerste divisie met een uitwedstrijd naar Nijmegen en in de tweede divisie staat op de zelfde dag het treffen tussen Ugly Faces Heerenveen en Cool Mokum Amsterdam op het programma. Die wedstrijd begint om 16:30 uur in Thialf.

Ook een dag later staan er nog meer wedstrijden op het programma. Flyers U12 gaat op bezoek bij Leiden Lions, terwijl in de tweede divisie het team van Frisian Flashguns naar Amsterdam reist om het daar op te nemen tegen HCA Amsterdam.
Zondagavond om 20:00 wordt in Thialf het treffen in de vijfde divisie tussen Slapsticks Flyers en GIJS Black Spirits gespeeld.