Het Heerenveense ijshockeystadion zit nog steeds op slot voor de ijshockeyers en andere gebruikers, maar de U19+ junioren speelden zondag toch een thuiswedstrijd. Het U19+ combinatieteam van Flyers Heerenveen en Capitals Leeuwarden heeft zowel Thialf als de 11-Steden hal als thuisbasis en die laatste hal was zondag het toneel van de wedstrijd van Flyers/Capital tegen Amsterdam Tigers. De U19+ competitie wordt gedomineerd door de teams van Eindhoven en Tilburg, maar daarachter ontlopen de teams elkaar niet veel. Amsterdam had tot dit weekeinde drie punten meer dan Heerenveen, maar speelden wel een wedstrijd meer.
Het doel van Flyers/Capitals werd zondag verdedigd door Tymo van der Duin, in het Amsterdamse doel stond Britt Hermann haar mannetje, of liever gezegd vrouwtje.
Hermann stond in de eerste periode de Flyers steeds in de weg, terwijl haar teamgenoten steeds weer lastig werden voor het Heerenveense doel waar van der Duin steeds redding bracht. Beide ploegen speelden aanvallend ijshockey, maar sloten de eerste periode doelpuntloos af.
De tweede periode was nog maar enkele seconden oud toen Flyers door een Amsterdamse straf een meerderheid kreeg. Het was Pim van der Meulen, vorig seizoen nog spelend voor Flyers, die wel raad wist met die kans. Tegen zijn schot was Britt Hermann niet bestand.
Flyers probeerde meteen de score uit te breiden, maar de Amsterdamse verdediging met Hermann aan het hoofd bleef vrij gemakkelijk overeind. Aan de andere kant kreeg ook van der Duin steeds meer schoten te verwerken waarbij hij af en toe vrij gemakkelijk een rebound weg gaf. De Heerenveens/Leeuwardens verdediging bleef echter overeind.
In de zevende minuut echter was het toch Amsterdam en toen zo’n drie minuten later ook de 1-2 werd gescoord, was duidelijk dat het voor Flyers/Capitals erg moeilijk zou worden een positief resultaat te halen. Een onnodige high-sticking penalty voor Brent van der Wal betekende vijf minuten voor het einde van de tweede periode een Amsterdamse powerplay. De Amsterdammers benutten de man-meer situatie en gingen de kleedkamer in met een 1-3 voorsprong.
In de derde periode drong Flyers steeds meer aan en kreeg de Amsterdamse goalie veel werk te verrichten. Ze bleef vrij gemakkelijk overeind en hoewel Amsterdam in die periode vrij vaak aan de noodrem moest trekken en drie maal een straf tegen kreeg bleef dat voor de hoofdstedelingen zonder gevolgen waardoor ze met een 1-3 overwinning uit Leeuwarden vertrokken.
In de top viel een opvallende uitslag te noteren: Tilburg Trappers won met maar liefst 14-2 van het tot dan toe nog ongeslagen Eindhoven. Eerder in het seizoen waren de Eindhovenaren thuis nog met 7-0 te sterk. Hekkensluiter Den Bosch verloor thuis met 0-11 van Dordrecht.
Flyers/Capitals staat nu  met vijf punten op een voorlaatste plaats, drie punten boven het team van Den Bosch dat wel een wedstrijd meer speelde.

Het U16 combinatieteam van Flyers Heerenveen en Capitals Leeuwarden verzekerde zich dit seizoen ten kost van het team van Den Haag van een plaats in de bekerfinale. Flyers/Capitals wist in die finale beslag te leggen op de nationale beker.
Afgelopen zondag revancheerde Den Haag zich voor het missen van die bekerfinale. In eigen huis hadden de Hagenaars geen enkele moeite met het team van Flyers/Capitals. De Friezen waren met slechts 10 spelers afgereisd naar de Hofstad omdat een groot deel van de spelers met het team van het Regionaal Talent Centrum in Heerenveen was afgereisd naar een buitenlands toernooi.
De overige spelers hadden geen enkele kans. Via de periodestanden 3-0, 7-0 en 5-0 leden de Heerenveeners ondanks de inzet van de overgebleven spelers een voor een bekerwinnaar beschamende nederlaag.

In de vierde divisie ging het team van UNIS Flyers 4 op bezoek in Leiden om daar te spelen tegen het op de tweede plaats staande Leiden Lions. Misschien dat de lange reis of het late tijdstip (21:00 uur) hen parten speelde, maar de Friezen kwamen er in de eerste periode niet aan de pas. Leiden sloot het eerste speldeel af met een 4-0 voorsprong.
In de vijfde minuut van de tweede periode kwam Leiden zelfs op 5-0, maar nog in de zelfde minuut scoorde Mark Klasema het eerste doelpunt voor Flyers waarmee de stand op 5-1 kwam. In de zevende minuut scoorde Niels Visser met assist van Jordi Kouwenhoven de tweede Friese treffer, maar dan was nadat Leiden al de zesde treffer op het scorebord had gezet. Welmer Vos scoorde nog eenmaal voor Flyers in de tweede periode, Leiden zette daar twee treffers tegenover.
Ook in de derde periode kon Flyers het tij niet keren. Jordi Kouwenhoven en Niels Visser scoorden elk nog eenmaal, maar dichterbij kwam Flyers niet. Leiden wist in de laatste minuut nog een keer te scoren.