Na bijna 2 maanden kunnen we onze ‘eigen’ ijshockeyhal weer in gebruik nemen. Op vrijdagavond 1 februari zullen de eerste trainingen weer plaats vinden. Vanaf 18:00 uur staat eerst een training voor de goalies op het programma, gevolgd door een training voor het eerste divisie team dat dit weekeinde twee moeilijke uitwedstrijden, tegen Dordrecht en Tilburg, op het programma heeft. Daarna kunnen de Frisian Bears en Sidewheels na lange tijd het ijs op.

Maandag gaat het normale trainingsschema weer in zoals u dat op onze website kunt vinden. Daar vindt u ook een overzicht van de thuiswedstrijden die dit weekeinde alweer thuis kunnen worden gespeeld. Zaterdag mag het team van Flyers/Capitals U16 als eerste weer een thuiswedstrijd in Thialf spelen. Daarna komt Frisian Bombers nog in actie.
Zondag maar liefst vier wedstrijden: U8/U10, U12, U14 en Slapsticks Flyers.

Het bestuur heeft het in de twee maanden die achter ons liggen erg op prijs gesteld hoe de leden hebben meegeleefd en gedacht. We hopen dat de nasleep zo weinig mogelijk extra gevolgen zal meebrengen.
Nogmaals willen wij iedereen bedanken die zijn of haar best heeft gedaan de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ook de medewerking van andere clubs en ijsbanen als Leeuwarden, Alkmaar en Hoorn wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Uiteraard is hiermee de zaak nog niet uit de wereld. Zoals u in de pers hebt kunnen lezen heeft vooral Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen veel schade geleden. Het bestuur is daarom nog altijd met Thialf en de gemeente Heerenveen in gesprek over de financiële compensatie. Zodra hier meer nieuws over valt te melden zullen we dat zeker via onze website laten weten.

We wensen iedereen veel succes en plezier in het restant van het ijshockeyseizoen!