UNIS Flyers Jeugd & Recreatie organiseerde afgelopen donderdag samen met Supportersvereniging Flyers en UNIS Flyers een ijshockey instuif voor de jeugd van 4 tot en met 14 jaar.

Ongeveer 100 kinderen, waaronder beginnende schaatsers, maar ook enthousiaste jeugdleden kwamen op het spektakel af. Onder leiding van Flyers coaches Mike Nason en Jacco Landman die op het ijs werden geassisteerd door o.a. Mark Hoekstra, Jeff Hoonebeeke, Pippo Limnell, Todd Ratchford, Frits Doop en Rick Neef werd een leuk en voor iedereen interessant ijshockeyprogramma afgewerkt.
Twee uur lang werd er door iedereen geschaatst en geoefend op het ijs en de vele blije gezichten toonden aan dat iedereen genoot van deze happening.

Alle deelnemers konden deelnemen aan een gratis verloting waarvoor UNIS Flyers verschillende mooie prijzen ter beschikking had gesteld. Na afloop was er voor iedereen nog een broodje knakworst en ranja. Ook kreeg elke deelnemer een sleutelhanger als aandenken mee naar huis.