Ons Damesteam ging het weekeinde op toernee in het zuiden van Nederland waar Carnaval werd gevierd. Zaterdag speelden ze in Waereldstjad Gelaen (Geleen), brachten de nacht door in een hotel in Marotteriek (Sittard) waar natuurlijk ook een beetje werd meegevierd en sloten zondag het weekeinde af in Kruikenstad (Tilburg). Hieronder een verslag van het weekeinde.

Wat een prachtig weekend. Niet in de zin dat we gewonnen hebben maar in de zin van een prachtig team. Zaterdagmiddag zijn we vertrokken richting geleen waar de ice angels onze tegenstander was. Altijd een feestje als we naar onze zuiderburen gaan. Ons kent ons en altijd gezellig. Op het ijs is het anders en strijden beide teams voor de overwinning. Helaas het werd gelijk spel 1 -1.

Douche, hotel opzoeken in Sittard en de spanning van de wedstrijd gaan we nu omtoveren in ontspanning. Carnaval in Sittard🎉Verkleed als la casa de papel hebben we een onvergetelijke avond gehad. Wat hebben ze genoten.

Omdat ik de Faber trofee nog niet heb genoemd bij de wedstrijd in Geleen doe ik dat nu even . Hier wil ik het hele team en begeleiding in het zonnetje zetten. Ontzettende mooie wedstrijd gehad en een mooie carnavalsavond . Dat hebben we met zijn allen gedaan als team .Super. Ook de supporters een 👍 . Jenny ook bedankt😊 voor het taxieën en gezellig avondje carnaval.

Na een heel kort nachtje vroeg aan het ontbijt en richting Tilburg waar we de volgende wedstrijd gaan spelen. Voor onze wedstrijd speelt de 1ste divisie UNIS Flyers de play off wedstrijd tegen Tilburg. Daar spelen onze teamgenoten Hilde en Fabienne in mee en die wedstrijd konden we niet missen . Nu was het onze beurt . Ik had het idee of had een avondje stappen hun goed gedaan . Maar niet goed genoeg . Wel jammer als de scheids niet alles ziet en bij ons alles 😥en in het voordeel van… Maar ja dat is ….. Zo jammer. Geen winst. 2 – 1 verloren

De Faber trofee ,the player of the game gaat naar CARMEN#23