De Flyers IJshockeysCool van de Heerenveense Flyers trekt steeds meer belangstelling en veel kinderen maken op zondagmorgen kennis met ijshockey. Afgelopen zondag bleek dat de faam van de IJshockeysCool ook was doorgedrongen tot Spanje, want tot verrassing van alle deelnemers kwamen ook een paar Zwarte Pieten meedoen aan de training.
De Pieten deden erg hun best om ook mee te schaatsen en te ijshockeyen en eerlijk is eerlijk: het ging ze nog aardig goed af ook. Ze konden er niet genoeg van krijgen en ook maandag kwamen ze op de training van de U8 en U10 junioren meedoen met de oefeningen op het ijs.

Na de training kregen de kinderen allemaal wat lekkers en er zat na de training ook nog een letter in hun schoen of tas.
De kinderen en de Pieten hebben hier erg van genoten en hopen dat ze volgend jaar weer mogen komen.
Hun komst werd mogelijk gemaakt door een samenwerking van de supportersvereniging en de activiteitencommissie van de Stichting Jeugdijshockey Heerenveen.