Flyers Toekomstteam plaatste zich vorig weekeinde eenvoudig voor de kwartfinale in de play-offs. Thuis werd met 14-0 gewonnen van het zwakke Den Bosch. De return die vorige week zondag zou worden gespeeld in Den Bosch ging niet door omdat storm Ciara voor te gevaarlijke situaties op de weg zorgde en het hele programma door de bond werd afgelast.
De Bosschenaren lieten daarop weten de wedstrijd liever helemaal niet meer te spelen omdat een 14-0 nederlaag toch niet was goed te maken.

Flyers begint dit weekeinde met de kwartfinale waarin ze uitkomen tegen het team van Yeti’s Breda. De Brabanders waren vorige week het team van Utrecht de baas.

Zaterdag 15 februari wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Thialf. Die wedstrijd begint om 16:30 uur. De return wordt een dag later om 20:00 uur in het Tilburgse Stappegoor gespeeld. Mocht er een derde wedstrijd nodig zijn, dan wordt die weer in Heerenveen gespeeld op zaterdag 22 februari.

Flyers kan de steun van het publiek goed gebruiken om de halve finales te bereiken. De toegangskaarten kosten slechts € 5,00 voor volwassenen, jeugd tot 18 jaar betaalt de helft.

“Net stinne, mar hinne”.