Het toekomstteam van Flyers plaatste zich in twee wedstrijden voor de halve finale in de eerste divisie. In de kwartfinale ontdeden de Friezen zich in twee wedstrijden van Yeti’s Breda.

Nadat zaterdag in Heerenveen al een overtuigende 6-2 overwinning was geboekt was Flyers in Tilburg ook te sterk voor Yeti’s, een combinatieteam van Breda en Tilburg.

In een wedstrijd waarin het thuisteam vooral opviel door de vele strafminuten (123 tegen 32 voor Flyers) stond na de reguliere wedstrijdtijd een 3-3 gelijkspel op het scorebord. In overtime besliste Tony Demelinne de wedstrijd in het voordeel van de Heerenveeners.

Flyers komt nu in de finale uit tegen de winnaar van het treffen tussen Den Haag en verdedigend landskampioen Eindhoven. De Brabanders wonnen de eerste wedstrijd thuis met 8-3. Dinsdagavond wordt de tweede wedstrijd in Den Haag gespeeld, een eventuele derde wedstrijd wordt dan zondagavond weer in Eindhoven gespeeld.

Zodra bekend is tegen welk team Flyers aantreedt in de halve finale wordt dat hier gepubliceerd.