Geweldige opbrengst trainingspakken actie!

De Beneliga play-off wedstrijd UNIS Flyers tegen Chiefs Leuven stond zaterdagavond 4 maart in het teken van een inzamelactie voor de jeugdteams van UNIS Flyers. 

Dankzij het grote aantal lootjes en pucks dat er gisteravond is verkocht EN een hele mooie bijdrage van de Supportersvereniging UNIS Flyers, kreeg voorzitter Lenneart Scheenstra gisteravond na afloop van de wedstrijd een waardecheque van maar liefst 1979,- euro overhandigd door jeugdspeler van de week Sverre Gerbrandy en SVFF penningmeester Fokke Jager. Tevens deed hoofdsponsor UNIS nog eens een hele gulle “on top” bijdrage.

“Een resultaat dat alle verwachtingen overtreft! Het laat maar weer eens zien hoe groot de betrokkenheid ten aanzien van het Heerenveense ijshockey is en dat dit veel verder reikt dan alleen het eerste team. Trainingspakken zijn niet alleen maar leuk, maar dragen ook bij aan het teamgevoel en identiteit van onze club. Ik wil daarom niet alleen alle gulle gevers en de Supportersvereniging bedanken, maar zeker ook het team vrijwilligers met “kartrekkers” Yvonne Landman en Sandrine Veenstra. Zonder hen was dit niet gelukt.” aldus Scheenstra.

Geef een reactie